Baroni slaví historicky druhé místo

06.02.2014 20:08

Vysokou výhrou si Baroni ve 20. kole znojemské amatérky zajistili druhou příčku v základní část v sezóně 2013/2014. Historický úspěch pro Mašovice to sice určitě je, ale před sezónou kapitán Baronů Antonín Sedláček měl v rozhovoru plány ještě vyšší. Na klasickou otázku, o cílech v sezóně jednoznačně odpověděl: 

"Ty nejvyšší. 1 příčka by byla dá se říct dobrá. MÁME NA TO."



Celý rozhovor: https://zahl.webnode.cz/news/rozhovor-s-kapitanem-sk-baronu/

Tímto přejeme Toníkovi brzké uzdravení :)

 

Již dvě kola před tím měli Mašovice zajištěné Playoff, ale neměli jistou výhodnější pozici a případné první kolo s Hodonicemi. Díky prohře Snails a vítězstvím nad Stars mají Baroni zajištěnou druhou příčku a v dalším kole se utkají s Vlky, tedy i možným soupeřem pro vyřazovací boje. Tento zápas bude důležitý především pro Vlky z Jaroslavic, v tomto utkání se rozhodne na koho Jaroslavice narazí. Jelikož Playoff se zúčastní pouze čtyři družstva, mají tak na výběr mezi Hodonice nebo Barony. Tým Snails, má v tomto ohledu poměrně lehčí "poslední krůček", hraje s papírově slabším a momentálně i posledním týmem tabulky Devils.

K zápasu:

Zápas měl od začátku vysoké tempo a nebylo divu, Stars ještě mohli teoreticky pomýšlet na vysněné Playoff, jenže první otevřel skóre kdo jíný než Luboš Mikulášek 1:0. Dalším zářezem do soupeřovi hbrány byla trefa Tomáše Šobi, který zvyšoval na 2:0. Hra se zdála vyrovnaná, ale Baroni měli více štěstí v zakončení a dalším gólem se zapsal do listiny střelců Dan Krásný. Soupeř však dokázal odpovědět a snížil na 3:1. Dalším střelcem se uvedl opět Tomáš Šoba, který zvýšil na 4:1. Soupeř byl výsledkem otřesen a další gól přidal po přihrávce zpoza brány Peťa Železný 5:1. Hvězdy ale dokázaly přece jenom snížit nepřiznivý stav a zpoza Kubovi svatyně se puk nešťastně odrazil do brány 5:2. Baroni však měli zápas po kontrolou a dvěma góly zvýšil náskok František Podsklan a svým druhým gólem v zápasu i Dan Krásný 8:2. Posledním střelcem ze strany Baronů pak byl Tomáš Popelka, který zvyšoval už na 9:2. Stars ještě snížilo na 9:3, ale to bylo z jejich strany vše. Mašovičtí tak dokázali porazit Stars potřetí v této sezóně a potvrdili roli favorita. Další a poslední kolo se hraje za čtrnáct dní.

 

BARONI vs STARS                    9 : 3

Baroni - Mikulášek, Železný, Krásný 2, Šoba 2, Podsklan 2, Popelka